Unifi Switch 24 - 250W
Ubiquiti

Unifi Switch 24 - 250W

€ 395,00
Inclusief belasting - Backorder

De Ubiquiti UniFi Switch is onderdeel van de Ubiquiti Networks UniFi productlijn. De UniFi Switch biedt een uitgebreid aantal Layer-2 functies en is een volledig manageable PoE+ Gigabit switch. Levert hoge prestaties en intelligent switching voor groeiende netwerken. Creëer een netwerk dat makkelijk uit te breiden is.

Aantal
  5 werkdagen

Prestaties
De UniFi Switch is zijn tijd vooruit met het gelijktijdig verwerken van dataverkeer op alle poorten zonder dat data verloren gaat. In total, geen hinderende troughput de 24-Port modellen ondersteunen tot en met 26Gbps, terwijl de 48-Port modellen tot en met 70 Gbps ondersteunen.

PoE+ Flexibiliteit 
De UniFi Switch modellen zijn te verkrijgen in 24 of 48 PoE Gigabit Ethernet ports, auto-sensing IEEE 802.3af/at of 24V Passive PoE om meer efficiency te verkrijgen in de opzet van uw netwerk. Standaard herkent de UniFi Switch 802.3af/at apparatuur zodat deze automatisch PoE ontvangen. De 24V Passive PoE poorten moeten handmatig op 24V passive PoE worden ingeschakeld. Dat is eenvoudig in te stellen via de UniFi Switch Configuration Interface.

Glasvezel Verbinding
De UniFi Switch biedt de mogelijkheid om via glasvezel te worden verbonden. De 24-port modellen zijn inclusief 2 SFP poorten, deze ondersteunen snelheden tot en met 1 Gbps. Voor hoge-capaciteit uplinks adviseren wij de Ubiquiti de 48-port modellen, inclusief 2 SFP en 2 SFP+ poorten. De SFP+ poorten ondersteunen snelheden tot en met 10Gbps.

Gebruiksvriendelijke User Interface 
De UniFi Switch is eenvoudig te configureren. Beheerders hebben de mogelijkheid om verschillende functies te configureren en beheren via de grafische web interface. Tevens is er een Command-Line Interface (CLI) beschikbaar via telnet en SSH.

Krachtige Functionaliteiten
De UniFi Switch heeft een uitgebreid besturingssysteem met de volgende functionaliteiten:
MSTP/RSTP/STP
VLANs, Private VLAN, Voice VLAN
Link Aggregation
DHCP Snooping, IGMP Snooping
TACACS+, RADIUS, 802.1X, MAC 
Filtering, ACL
DiffServ, CoS 
Static Routing, Policy-Based Routing

Productdetails

US-24-250W