AmpliFi HD Home Wi-Fi Router met 2 Mesh Points
Ubiquiti

AmpliFi HD Home Wi-Fi Router met 2 Mesh Points

€ 370,00
Inclusief belasting

De Ubiquiti Amplifi HD router gebruikt Mesh-technologie om een dekkend 802.11ac netwerk met snelheden tot 5,2 Gbps in elke woning te realiseren. Het netwerk is eenvoudig uit te breiden met draadloze Ubiquiti Mesh Points die u in een willekeurig stopcontact in uw woning kunt aansluiten. Wi-Fi voor thuis; maar dan zoals het altijd al had moeten zijn!

Aantal
  5 werkdagen

  • U koopt uw product bij Ubiquiti-Experts U koopt uw product bij Ubiquiti-Experts
  • Aflevertijdvak van één uur, neerzettoestemming of afhalen bij een Parcelshop! Aflevertijdvak van één uur, neerzettoestemming of afhalen bij een Parcelshop!
  • 14 dagen retourtermijn 14 dagen retourtermijn

De Ubiquiti Amplifi HD router is onderdeel van de nieuwe AmpliFi reeks van Ubiquiti en gebruikt Mesh-technologie om een dekkend 802.11ac netwerk met snelheden tot 5,2 Gbps in elke woning te realiseren. Met de AmpliFi app is het configureren van het netwerk erg eenvoudig, en voor iedereen te realiseren. Het netwerk is eenvoudig uit te breiden met draadloze Ubiquiti Mesh Points die u in een willekeurig stopcontact in uw woning kunt aansluiten. Wi-Fi voor thuis; maar dan zoals het altijd al had moeten zijn!

Niet zomaar een Wi-Fi Router; een Mesh Wi-Fi systeem!
De Ubiquiti AmpliFi is niet zomaar een WiFi router. Het is het ultime Wi-Fi systeem. Met een ultra snel 802.11ac WiFi signaal gebruikt AmpliFi slimme zelfoptimaliserende radios en geavanceerde antennetechnologie om het WiFi signaal óveral in huis beschikbaar te maken.

Mesh Technologie
Met de Mesh technolgie van de AmpliFi reeks worden 'dead spots' voorkomen; De AmpliFi producten maken volledig automatisch en op hoge snelheid verbinding met elkaar, en werken samen om een dekkend netwerk te realiseren. De mesh points kunnen eenvoudig in een willekeurig stopcontact gestoken worden!

Eenvoudige configuratie met de AmpliFi app
Er is een AmpliFi app beschikbaar voor zowel iOS als Android. De app maakt via bluetooth verbinding met de amplifi apparaten en maakt een eenvoudige configuratie van het systeem mogelijk. Met de app krijg je een overzicht van de status van het netwerk, kun je gasten uitnodigen op je netwerk, stel je je apparatuur en je netwerk in en krijg je updates over de huidige snelheid van je verbinding.

Supersnel 802.11ac WiFi
AmpliFi is ontworpen om te voldoen aan de eisen van een moderne woning; meerdere bandbreedte-intensieve applicaties naast elkaar op uw netwerk? Geen enkel probleem: Met de AmpliFi reeks kunt u ongestoord stabiel streamen, gamen en downloaden zonder beperkingen.

Design
De WiFi router is niet langer een apparaat om te verbergen in de meterkast; De AmpliFi router is ontworpen om een onderdeel van uw interieur te zijn; op het kleurenscherm ziet u altijd de huidige status van het netwerk, of indien u dat wenst, de huidige tijd en datum.

Voorbereid op de toekomst!
AmpliFi is een nieuwe reeks producten van Ubiquiti, en de onverslaanbare router en mesh WiFi-oplossing is nog maar het begin! Het ontwerp van de router is voorbereid op modulaire IOT-uitbreidingen in de toekomst; Denk hierbij bijvoorbeeld aan speakers die u aan uw router en mesh-points kunt toevoegen om een volledig dekkend multi-room audiosysteem te realiseren!

AFI-HD