Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Bestelling opgegeven voor 16.00? Morgen in huis met PostNL!

Pakketten worden over het algemeen binnen 1 dag na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL met tracking en aflevering zonder handtekening. Als u de voorkeur geeft aan verzending via PostNL aangetekend met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op als u verzending middels deze methode wenst, u kunt uw verzendmethode veranderen totdat het verzendlabel voor uw bestelling is aangemaakt. U krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. 

Directe levering vanuit distributeur

Als u een product besteld dat niet op voorraad is verzenden we uw product in sommige gevallen rechtstreeks vanuit de distributeur naar uw adres. Het pakket zal dan afgeleverd worden door DHL. We bieden deze extra service om de levertijd voor u zo kort mogelijk te houden.